مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه در صورت فوت پدر قبل از مادربزرگ

سلام پدرم دو ساله فوت شده،قبل از اینکه فوت شه زمین های مادرشون رو تقسیم کردن در صورتی که مادرشون هم در قید حیاط بودن،و الان مادرشون هم فوت شدن الان اون زمین به ما تعلق دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

ارث نوه در صورت فوت پدر قبل از مادربزرگ ارث مادر از فرزند زمین ارثی زمین