مشاوره حقوقی رایگان - مالیات انتقال سند

سلام روزتون بخیر. میخواستم بپرسم در انتقال سندی که بعد از قرارداد مشارکت در ساخت انجام میشه هم مالیات انتقال سند بر عهده مالک هستش؟ و از نظر مالیات و هزینه های انتقال سند، بین حالتی که سند مرحله به مرحله منتقل بشه و حالتی که یک جا در ابتدای کار منتقل بشه خیلی تفاوت هزینه وجود داره؟

پاسخ ها :

مالیات انتقال سند هزینه انتقال سند قرارداد مشارکت در ساخت انتقال سند مالیات