مشاوره حقوقی رایگان - بد رفتاری مرد

سلام من 18سال ازدواج کردم شوهرم از سال دوم بعد ازدواج قبل رابطه بامن ترایاک مصرف میکرد هر چقدر خواستم از این کار کنار منصرفش کنم نشد باز ادامه داد راستش از این وضع خسته شدم الان دوتا پسر دارم هروقت میخوام برم کنارش میگه اینجوری صفا نداره بزار من برم یه دود بزنم باید چه کار کنم جدیدنم بعد از مواد هوس فیلم سکس میکنه از زندگی باهاش خسته شدم دلم برای بچه هام میسوزه

پاسخ ها :

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر اگر همسرتون اعتیاد داشته باشن وبتونین شرایط عسروحرج رو در دادگاه ثابت کنید میتونین طلاق بگیرین از همسرتون

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات عسر و حرج خود میتوانید تقاضای طلاق کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعتیاد به تریاک در صورتی که به اساس زندگی خلل وارد نیاورد از مصادیق عسر و حرج نیست فلذا به این دلیل نمی‌توانید اقدام به متارکه بنمائید.