مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکانه سرقفلی مغازه

باسلام. پدر بنده در سال 1381 از یک ساختمان تجاری که طبقه همکف کامل مغازه و طبقه دوم خدماتی که از طبقه دوم یک اتاق را سرقفلی خریداری کرد.
لازم به ذکر است ساختمان دارای 4 مالک بوده که 3 دانگ سهم یک نفر و 3 دانگ مابقی برای سه نفر بود.
پدر بنده سهم رضایت مالکیت سرقفلی سه مالک (3 دانگ) را پرداخت کرده ولی متاسفانه با سهل انگاری و شرایط مالی نامساعد تاکنون موفق به پرداخت سهم رضایت مالکیت اون شخص سوم نشده است.هرچند ما خیلی پیگیر هستیم ولی ایشون بی محلی میکنه!

نحوه مبلغ رضایت ارباب یا همان مالک به چه صورت مشخص میشه؟
و آیا ما میتونیم در این رابطه از اون شخص شکایت کنیم و مبلغ رو به حساب دادسرا واریز کنیم؟ و یا اینکه اگر این رضایت گرفته نشود امکان داره اونها برای ما حکم تخلیه بگیرند؟

لطفا هزینه 3 دانگ رضایت سرقفلی با توجه به مبلغ و تاریخ معامله را هم بگویید.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد