مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم الارث خواهر توسط برادر

باسلام و وقت بخیر
ارث پدری مادرم رو داییم تصرف کرده ودر کل زمین خانه احداث و بقیه زمین باغی رو حیاط کرده الانم پس از شکایت بازم تحویل نمیده وچون مادر بنده سند خاصی نداره و فقط یک فقره کپی تقسیم نامه همون زمین رو داریم دادگاه هم شکایت رفع تصرف عدوانی رو رد کرده میشه راهنمایی کنید درچه باب باید شکایت تنظیم بشه تا زمین رو تحویل بگیریم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با توجه به توضیحات داده شده امکان اقامه دعوی حقوقی وجود دارد اماجهت اظهار نظر دقیق اسناد و مدارک ضرورت دارد رویت شود