مشاوره حقوقی رایگان - تفتیش خودرو توسط پلیس

سلام وقت بخیر
آیا پلیس امکان این را دارد که بدون مجوز و بدون دیدن جرمی ماشین کسی را متوقف کند و آن را جستجو کند و اگر صاحب ماشین همکاری نکرد میتواند ماشین را توقیف کند تا از قاضی مجوز بگیرد که بتواند ماشین را جستجو کند؟
و اگر چیزی در ماشین پیدا نشد میتوان از پلیس بابت این کار شکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بازرسی خودرو توسط پلیس ا صرفاً در موارد جرم مشهود امکان‌پذیر است و در سایر موارد که جرم مشهودی وجود ندارد صرفاً با دستور موردی در خصوص همان خودرو را از مقام قضایی قانونی است