مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توقیف خودرو

با سلام و احترام و روز خوش.
احتراما در روز سه شنبه پیامکی دریافت کردم در خصوص توقیف خودرو که متاسفانه راننده خودرو که همسرم هست هنوز به منزل بازنگشته و متن پیامک به اینصورت می باشد: مالک....به پلاک.... جهت سیر مراحل قانونی به یگان توقیف کننده مراجعه و نسبت به رفع توقیف وسیله نقلیه خود اقدام کنید و برای ترخیص پلیس 10 و مدارک این پیامک برای فساد اخلاقی هست یا کجا؟ خواهشمندم راهنمایی کنید. باسپاس و درود فراوان.

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

با سلام
نه خیر این پیامک فساد اخلاقی که فرمایش کردید نیست
هیچ ناراحت نباشید با همسرتان تماس بگیریدببینید چرا خودروش توقیف شده شاید راجع به همراه نداشتن مدارک و یا تصادف باشد

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

پرونده تون اگر به دلیل فساد اخلاقی باشد به دادگاه ارجاع می شود ...پیگیر باشید

یک وکیل

سلام
به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت خود مراجعه کنید

مالک خودرو باید با در دست داشتن مدارک به پارکینگ تعیین شده توسط پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کند. جریمه جرم کشف حجاب در واقع توقف یک هفته‌ای اتومبیل در این پارکینگ‌ها و پرداخت هزینه ترخیص خودرو خواهد بود. بدین ترتیب مالک با در دست داشتن قبض پارکینگ بعد از گذراندن یک هفته به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کرده و با امضای تعهد کتبی، اتومبیل را ترخیص خواهد کرد