مشاوره حقوقی رایگان - متوقف کردن خودرو

عرض ادب واحترام.حدوددوماه پیش ساعت 12 شب کرج محدوده منزل مسکونیم دوتامسافرسوارکردم درحین اینکه وسیله مسافررودرصندوق عقب جامیگذاشتم کلانتری جلوی خودرومن ایستادوبه من گفت چی داری میزاری صندوق گفتم بارمسافرگفت اینهامسافرن گفتم بله کجامیبردیشون گفتم داشتیم صحبت میکردیم گفتن دربست.ماشین روخوب گشتن هرسه نفرروهم حسابی گشتن چونکه چیزی گیرشان نیامدگیردادن به یکی ازمسافرهاکه دنباله تومیگشتیم بریم کلانتری هرچه که جناب سروان جرم من روبفرماییدچیه بعدمنوکلانتری ببرید.باالفاض زشت که کلانتری معلوم میشه.چون سن من بالابودکتک نزدن امااون دونفرروخوب تکونشون دادن.که شمادزدیدوچی وچی.ماشین منواستعلام کردن مشکلی نداشت من هم مدارک همراهم نبوداماوقتی استعلام گرفتن دیدن مشکلی نیست وبیخودوقت ماروگرفتن ماشین منوخوابوندن اون دونفرروازادکردن منم ازادکردن فرداماشین منودادن پارکینگ.صورت جلسه هم نوشتن مشکوک به سرقت.اگرسرقت بودکه چراازادمون کردن اگرسرقت نبودکه چراماشین روازادنکردن.دلیل این بی احترامی وخواباندن ماشین دوماهه ازنون خوردن انداختن روکی میخوادبده.به کجابایدشکایت کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به بازرسی 197 تماس بگیرید و از ماموران شکایت نمایید