مشاوره حقوقی رایگان - سلام سال 87 زمینی با سند دستی خریدم الان 15 سال ساخت وساز کردم سکونت دارم ملک سند

سلام. بنده سال 87 ملکی با سند دستی خریدم و15 سال سکونت دارم شاکی شدم حکم هم قاضی به نفع من صادرکرده رفته تجدید نظر تا قطعی شه رفته دادخواست بطلان معامله و خلع ید کرده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید تا نتیجه تجدیدنظر توقف رسیدگی صادر گردد
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید