مشاوره حقوقی رایگان - اعلام مفقودی سفته

سلام
من از شخصی از بابت ضمانت به سلامت برگردوندن دستگاهی 150میلیون سفته گرفتم و ایشون دستگاه رو آسیب دیده برگردوند و هیچ وقت به قرار تعمیر دستگاه عمل نکرده ویک سال ونیمه که پیداش نبوده و سفته هایی که دست منه فقط امضا و شماره ملی مشخصات داره و هیچ تاریخ یا مبلغی نزدیم و الان پیداش شده و میگه قبلا رفتم اعلام مفقودی کردم!
آیا میتونه این کار رو کرده باشه و درصورت اعلام مفقودی من چطور می تونم ثابت کنم که دروغ گفته؟ چون هیچ قراردادی نداریم و به هر دلیلی بتونم دروغش رو ثابت کنم جرم اون طرف چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید نسبت به وسایل ابتدا تامین دلیل نمایید تا معایب وسایل مشخص گردد
و درخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ممکن است، شما می بایست با درخواست تامین دلیل خسارت را برآورد بر اساس آن اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا چت دارید میتوانید ثابت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اظهارنامه بزنید که دستگاه خرابه و بارها اطلاع دادید چنانچه طرف یکهفته نسبت به تعمیر آن اقدام نکند سفته مطالبه خواهد شد

کاوه رهگذر

جناب آقای کاوه رهگذر :

سلام صرف وجود لاشه سفته ها در ید شما کافی برای اثبات بدهکار بودن ایشان است .

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

شما با سفته در اختیارتون می‌توانید طرف مقابلتون رو به وجه سفته محکوم کنید ولی از یک طرف اگر طرف مقابلتون ثابت کنه که سفته نزد شما بابت تضمین بوده و هیچ تضمینی به شما نداره اونوقت شما ممکن است به جرم خیانت در امانت محکوم بشوید. برای همین ابتدائا تامین دلیل نسبت به خسارات بوجود آمده بکنید و بعد از آن یک اظهارنامه جهت جبران خسارت بفرستید و اگر ندادن مطالبه وجه سفته را اقدام بکنید.