مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دریافت مستمری خود و دریافت مستمری پدر

با سلام و تشکر .بنده طی حادثه تو محل کار اقدام به از کار افتادگی کردم که کمسیون رای به از کار افتادگی جزئی داده شد .با مستمری ناچیز.و پدرم خیلی سال پیش فوت کرده و مادرم حقوق مستمری می‌گرفت که اونم چند سال پیش فوت کرد .حال خواستم ببینم میتوانم مستمری خودم قطع کنم و مستمری پدرم رو دریافت کنم لطفاً راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

انصراف از دریافت مستمری خود و دریافت مستمری پدر دریافت مستمری پدر مستمری