مشاوره حقوقی رایگان - پول به کارت من واریز شده

سلام خسته نباشید چند وقت پیش یه فردی درپارک دیدم باهم صحبت کردیم او از ساعت من خوشش آمد و میخواست اون از من بخره من به اون فروختم و پول اون زد به کارتم با برسی هایی که من کردم با کارتی که برای من واریز کرده به اسم خوش نیست و به اسم یه نفر دیگه هست
آیا ممکن هست برای من مشکل ساز شود چون به شماره کارت به اسم یه نفر دیگه هست
خیلی ذهن در گیر کرده که کارت دزدی نباشه
آیا من باید کاری انجام بدم ؟
از این ما جرا حدود 2 هفته میگذره
من الان چیکار کنم ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر احتمالی می‌تواند وجود داشته باشد شما می‌بایست از کارتی که مخصوص او بود می‌گفتی به حساب شما پول واریز کند انشالله که مشکل خاصی پیش نیاد