مشاوره حقوقی رایگان - بازگردانی چت واتساپ

سلام‌وقت‌بخیر همسر من‌ با یک خانومی چت کردن تو‌ واتساپ پیاماشون رو پاک‌ کردن و‌ به‌ من توهمی و‌ دیوونه میگن میخوام‌ بدونم میشه پیام‌ رو برگردوند شماره به نام‌خودم‌ هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ به دلیل اینکه واتساپ یک پیام‌رسان برون مرزی محسوب می‌شود امکان بازگردانی وجود نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام موضوع مربوط به انفورماتیک و آی تی و موبایل هست نه رشته حقوق!لطفا از مهندسین کامپیوتر یا تعمیرگاه های موبایل پرس و جو کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی امکان‌پذیر نمی‌باشد می‌توانید استعلام شماره تماس را بگیرید