مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه شکستگی مهره گردن

سلام من حین کار مهره هفتم گردنم شکسته دوروز بیمارستان بستری شدم شکایت کردم رفتم پزشکی قانونی سه ماه استراحت واسم نوشت فقط مهره هفت گردنم هست وسه ماه استراحت پزشکی قانونی بنظرتون چند درصد واسم دیه صادر میکنن

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به میزان جراحاتی که پزشکی قانونی تعیین می‌کند قاضی درصد را مشخص می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توانی دیگه را مشخص نمود چرا که این عیب از دیه ثابت نمی‌باشد که مبلغ مشخصی داشته باشد می‌بایست پزشک شماره معاینه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی صورت خواهد پذیرفت و این میزان بدون رؤیت مدارک پزشکی، قابل تشخیص نمی‌باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید صبر کنید تا پزشکی قانونی نتیجه نهایی درمان شما را ببیند اگر گردنتان ناقص شود دیه اش بیشتر می شود فقط بحث شکستن نیست