مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نكردن كامل پول خريد خودرو

باسلام ٤ماه پيش ماشين رو براي فروش بردم پيش كارشناس و كارشناسي كه اشناي خريدار بود گفت گير بكس ماشين ايراد داره و براي تايين هزينه بايد ببريد نمايندگي و قرار شد ٢٠مليون از پول ماشين پيش خريدار بمونه تا ماشين رو به نمايندگي ببره و بعد از معلوم شدن هزينه تعمير بقيه پول رو بده و اين موضوع توي قولنامه ذكر شد.ولي الان خريدار بعد از ٤ماه جواب تلفن نميده .ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خریدار بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌توانید اظهارنامه بدهید سپس دادخواست بدهید و الباقی ثمن معامله را مطالبه کنید