مشاوره حقوقی رایگان - دیه نقص عضو در تصادف

باسلام وخسته نباشید خدمت تمامی اعضای دادراه..
بنده مورخ1400/10/23باموتورسیکلت درمسیرقانونی خودم درحرکت بودم که در خلاف جهت موتورسیکلتی با سرعت زیاد روبروی من ظاهر شدبااینکه سریعاً تغییرمسیر دادم ولی اوباقسمت عقب موتور سیکلت من برخورد کرد ومن رو باشدت به حفاظ کنار خیابون کوبید ومتواری شد ومن بعد حدود 2ساعت بیهوشی دربیمارستان به هوش اومدم که زانوی پای راستم خورد شده بود وکلی جراحات بدن داشتم گزارش کروکی افسر وسوالی که از شاهدان صحنه پرسیده بودن راننده متواری صددرصد مقصرشناخته شد وما بعد گذشت نزدیک به 2سال شورای حل اختلاف ازبنده پرسید میخوای ازبیمه خودت استفاده کنید یا صندوق؟؟من گفتم برای من فرقی نداره من خسارتم رومیخوام بگیرم .یک کاغذ گذاشت جلوم گفت اینو امضا کن بفرستم بری بیمه بعداز چند ماه امروز مبلغ 80میلیون بیمه ریخته به حساب بنده ‌.
ازطرفی پزشک معالج .آخرین گزارش زده درمان ناقص وصددرصدتعویض مفصل زانو.ازبیمه ایران رفتم پرسیدم مگه تعویضی مفصل نقص عضو نیست درجواب میگه بیمه کاری بانقص عضو وطول درمان نداره همینه که هست درضمن دیه رو طبق روز تصادف بامن حساب کردن ..حالاسوالم ازشما بزرگواران اینه که بنده باید چیکار کنم آیا باگرفتن وکیل میتونم حقم روبگیرم یاخیر؟؟ممنون میشم جواب بدین تشکر.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه که قبلا پرونده برای شما تشکیل شده است می توانید در ادامه همان پرونده اقدام به شکایت نمایید و مجددا توسط پزشکی قانونی معاینه شوید
می توانید از صندوق تامین خسارت بدنی دیه یا ارش دریافت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
اری قطعا راه حل وجود دارد وامکان پذیر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری و مطالبه از صندوق تامین خسارت بدنی وجود دارد

در خصوص گرفتن وکیل نیز خدمت شما عرض کنم وکالت تعهد به وسیله است تعهد به نتیجه نیست