مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخواندگی

سلام من یک پسر 22 ساله هستم و مداوم با پدرم مشاجره و دعوا داریم ، در کل از کودکی آبم باهاش تو یه جوب نمی‌رفت بار ها و بارها با هم دعوا کردیم و به درگیری فیزیکی هم ختم شده و خیلی بهم آسیب رسونده ، منو به روانی بودن متهم میکنه. ، فحاشی و بددهنی میکنه و دو سه بار منو تهدید کرده که میکشمت و از خونه بیرون میندازمت و از اونجایی که قانون حق رو به ایشون میده و باید مستقل زندگی کنم چاره ای جز این ندارم از طرفی فقط مستقل شدن و کار کردن و تنها زندگی کردن فکر نمی‌کنم چاره کار من باشه چون من آدم تنها زندگی کردن نیستم برای همین بدنبال این هستم که فرزند خونده زوجی بشم که فرزندی ندارن و تمایل به داشتن پسر 22 ساله داشته باشن از لحاظ قانونی هم پرسیدم گفتن شدنیه فقط باید مراحل اداری و قانونی طی بشه از طرفی چون سن کمی هم ندارم نمیتونم به سازمان بهزیستی برم بگم میخوام فرزند خونده بشم میخواستم بپرسم چه راه حلی بهم پیشنهاد میدین ، با کمال احترام روش مسالمت آمیز و آشتی کردن رو ممنون میشم پیشنهاد ندید چون واقعا راه برگشتی نداریم حرمت و احترام تو خانواده من شکسته شده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از شرایط فرزند خواندگی نداشتن والدین می‌باشد که در مورد شما صدق نمی‌کند توصیه می‌کنم روی اعتماد به نفس خود و مستقل شدن تمرکز کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده چنین امکانی وجود ندارد.
شما بهتر است به فکر تشکیل خانواده باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از سن 18 سالگی از حضانت خارج شده‌اید رشید محسوب می‌شوید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام شما خودت باید الان پدر بشی ....چنین امکانی وجود ندارد دلی در کشورهای غربی ممکن هست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما. كبير هستي و بايد خانواده خود را با همسر و فرزند خود تشكيل بدهي