مشاوره حقوقی رایگان - رد در کمیسیون پزشکی گواهینامه به دلیل جای زخم

باعرض سلام وادب بند سال 98 اقدام به ثبت نام گواهینامه پایه 3 کردم وموقع مراجعه به چشم پزشک به خاطر جای زخم من رو فرستاد کمیسیون پزشکی و اونجا من رو رد کردن ولی من هیچ مشکلی ندارم خواستم بدونم که هیچ راه حلی داره یا نه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض بزنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مجددا پس از پاک کردن برای صدور گواهینامه اقدام نمایید ...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خود زني و ديگر زني نشانه مشكلات روحي و عاطفي است و سلامت جسم و روان راننده بايد تاييد شود