مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه

بیمه تعالی
با سلام و عرض ادب
احتراما به استحضار می رساند اینجانب ... فرزند ... با کد ملی ... از تاریخ 1/1/1380دارای دفترچه میباشم ولی حق بیمه من پرداخت نشده است .چگونه ممکن است من دفترچه داشته باشم ولی بیمه پرداخت نشده باشد به محل پرداخت بیمه شهرستان بروم مراجعه نمودم و پاسخ دادند ما قبل از سال 1383 پرونده ای نداریم حال پس از کلی دوندگی و شکایت هر دفعه پرونده مختومه میشود ،به شرکت پیمانکاری مراجعه نمودم شرکت ... و گفتند شکایت کن .اداره کار میگوید باید ثابت کنی که در آن تاریخ کار کردی .من نامه ای دارم که با امضای مدیر عامل شرکت است که از سال 1379 تا سال 1384 با این شرکت همکاری داشته ام ، دیگر چگونه باید ثابت نمایم .خواهشمند است برای من کاری بکنید علیرغم نگرفتن یک ریال بابت سنوات حالا بیمه ام نیز پرداخت نشده است .با سپاس فراوان .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مورد شما بدوا باید برسی گردد تا ببینیم بیمه شما توسط کارفرما رد نشده یا علت عدم موافقت اداره بیمه چیست تا به تناسب بتوانید اقدامات لازم را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به فیش‌های واریزی حقوق خود استناد نمایید و در صورت عدم موافقت می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را بررسی کنید