مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حبس تبلیغ علیه نظام

نظریه اینکه در خصوص اتهامات مطروحه علیه شما به شرح مندرج درپرونده. (بابت اتهام مورد اول خود:به شش ماه ویک روز حبس.وبابت اتهام مورد دوم خود به دوسال وهفت ماه حبس رای محکومیت صادرگردیده) لذا دراین خصوص مراتب به شما ابلاغ وعلام میگردد. (ضمنا مجازات اشد فقط اجرا میگردد.) وفق تبصره2ماده 380از قانون ائین دادرسی کیفری. در صورت لزوم وتشخیص خودبابت اطلاع از مفادکامل رای صادره. دراین شعبه شخصا حاضرو از رای صادره وفق مقررات استنساخ نمایید این رای درخصوص شما غیابی صادرگردیده وظرف مهلت 20روزاز تاریخ این ابلاغ به شما قابل واخواهی در این مرجع بوده وسپس ظرف مهلت بیست روز قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر می باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجازات مزبور در متن دادنامه به شما تعلق گرفته است که اشد آن یعنی دو سال و 7 ماه حبس قابل اجراست و بهتر است در فرصت باقی مانده اقدامات قانونی لازم را انجام دهید
در خصوص اعتراض و تجدیدنظر خواهی یا واخواهی و با توجه به دلایل و مستندات و دفاعیات تان و نیز با در نظر گرفتن شرایط در صورت استحاق می توانید از ارفاقات لازم برخوردار شوید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای غیابی صادر شده امکان واخواهی در ابتدا و سپس تجدید نظر برای شما وجود دارد