مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره اوقاف

با سلام،ما 4تا وراث هستیم پدرمون 40ساله فوت کرده و زمین و ملک اوقافی داشتیم و در سال 1397 بین وراث تقسیم کردیم و پدرم اجاره نامه اداره اوقاف را تا سال 1365 داده و در حال حاضر دوتا از وراث سهم خود را بر اساس تقسیم نامه میخواهند انتقال دهند و در سال 1401 اداره اوقاف بر اساس سهم الارث ما قرارداد مشاعی با ما تنظیم نموده و ما هم کلیه ی اجاره معوقه را تا سال 1405 تسویه نمودیم حالا اداره اوقاف میگوید هر 4تا وراث باید امضا کنند و چون که پدرمان مال الاجاره را پرداخت نموده و قبض هم موجود میباشد ولی در اسناد بایگانی ما قرارداد اجاره ی پدرمان را پیدا نکردیم،آیا در اداره ی اوقاف قرارداد اجاره موجود است و میتوانیم بگیریم؟لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
به علت اینکه قرارداد مشاعی تنظیم شده است هر 4 شریک باید امضا نمایند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالاً در اسناد بایگانی شده اوقاف موجود است مراجعه حضوری کنید و پیگیری نمایید