مشاوره حقوقی رایگان - خلافی ماده صد شهرداری

سلام روز بخیر
3 سال و ده ماه پیش آپارتمان قولنامه ای با کد رهگیری معتبر خریداری کردم
آپارتمان 8 واحد است
چند بار ابلاغیه از شهرداری برای تعیین تکلیف خلافی آمده است
و این دفعه آخر اخطار آمده
سه واحد از پنج واحد در قولنامه ها از سازنده هنگام خرید شرط کرده اند که خلافی ماده صد شهرداری با فروشنده است و پنج واحد دیگر سازنده با آنها شرط کرده اند با خریدار
همسایه ها میگن چون 4 سال گذشته دیر شده و اقدامی نمیشه کرد و چون اکثرا خلافی به عهده خریداران است ما هم باید در پرداخت خلافی ماده صد شراکت کنیم
خواستم بدونم ما سه نفر میتونیم از سازنده شکایت کنیم یا که بعد گذشت 4 سال نمیتونیم
و آیا ما اگه شکایت کنیم هر واحد میتونه خلافی خودش رو جداگانه بده؟
پیشاپیش ممنون از شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از شهرداری موضوع را پیگیری کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام پرداخت خلافی شما سه واحد در هر صورت بر عهده فروشنده است
خیر یک خلافی تعیین و تقسیم میشود