مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گذرنامه با وکالتنامه

با سلام
جسارتا بنده همسرم در تورنتو هستند و گذرنامه خود را گم کرده اند و من وکالتنامه تام از ایشان دارم
سوالم این است که ایا می‌توانم ایران برای ایشان درخواست صدور گذرنامه کنم وبرایشان ارسال کنم،لطفا راهنمایی کنید
با سپاس

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

خیر نمی‌توانید با
توجه به اینکه چندین سال است کشور‌های کانادا و ایران فاقد روابط رسمی دیپلماتیک هستند؛ کشور کانادا هیچگونه کنسولگری از سمت دولت ایران ندارد. بنابراین امور کنسولی ایرانیان کانادا، از طریق سفارت پاکستان در واشنگتن سی تی انجام می‌شود. امور کنسولی ایرانیان کانادا، از طریق این دفتر انجام شده و شامل موارد زیر است:

تمدید گذرنامه
ثبت فوت
درخواست کارت ملی
کارت ملی مفقود یا المثنی
مهر خروج مشمولین
گذرنامه مفقوده یا المثنی
وکالت‌نامه
ثبت طلاق
عدم سوء پیشینه
ثبت ازدواج بین مرد خارجی و زن ایرانی یا برعکس
صدور شناسنامه فرزند
ثبت ازدواج بین مرد و زن ایرانی
برگ عبور
شناسنامه مفقوده یا المثنی
درخواست روادید
تعویض شناسنامه و درج نام فرزند در شناسنامه بانوان ایرانی دارای همسر خارجی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم وکالتنامه و حدود اختیارات را برسی کنید اگر درج شده باشد میتوانید