مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

اگر گواهی پزشکی قانونی اخذ کرده باشیم می توانیم در دادسرا شکایت کنیم؟
به جز گواهی پزشکی قانونی دلیل دیگری برای اثبات جرم ندارم آیا شکایت من در دادسرا پذیرفته می شود؟ آیا متشاکی عنه را احضار می کنند تا از او نیز بازجویی کنند یا حتما من باید دلیل قانع کننده ای به بازپرس ارائه دهم تا وی را احضار کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نظریه پزشکی قانونی به منزله و نشانگر ایراد ضرب و جرح و یا صدمه به مجنی علیه یا صدمه دیده است و اینکه خسارات بدنی را چه کسی به صدمه دیده وارد نموده نیازمند ارائه ادله شرعی و یا اثبات آن از طریق علم قاضی است . اگر متهم اقرار به ایراد خسارات بدنی نسبت به فرد مصدوم یا مجروح ننماید و از طریق علم قاضی نیز نتوان پی به وقوع بزه از سوی متهم نمود ، در اینصورت حتماً باید اتهام متهم از طریق شهادت شهود واجد شرایط اثبات گردد وگرنه قرار منع تعقیب یا برائت متهم صادر خواهد شد .

پرسشگر :

یعنی هر کس که بتواند یک گواهی پزشکی قانونی بگیرد می تواند از یک نفر شکایت کند و قاضی او را احضار میکند تا اقرار به جرم کند؟
آیا تحقیقات مقدماتی در کلانتری که نامه معرفی فرد به پزشکی قانونی صادر شده، انجام نمی شود تا صحت و درستی شکایت شاکی معلوم شود؟

یک وکیل

پاسخ دوم : پاسخ سوال قبل بطور کامل ، صریح و شفاف و قانونی ارائه شده و ابهامی در آن نیست تا مجددا طرح سوال شود !