مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه بابت سر و صدا

سلام من طفل زیر دو سال دارم که تازه به راه رفتن افتاده و قبلا هم چهاردست و پا میرفت.همسایه پایین می گفت سر و صداتون زیاده ماهم گفتیم این بچه درک نداره که بهش بگیم ولی تلاشمون رو میکنیم الان بابت سر و صدا شکایت کرده.هیچ گونه مهمانی و سر صدای دیگری هم ندا ریم.چه حکمی دارد لطف راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
یک سری سر و صدا ها در آپارتمان نشینی طبیعی است و ساکنین باید رعایت کنند.