مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه

سلام خسته نباشید لطفا پاسخ بدین.
من شاکی هستم و حکم نهایی دادگاه مبنی بر:مجرم شناختن متهم و دادن 100 میلیون دیه و 2 سال حبس تعزیری. و مجرم حتی در یکی از جلسات دادگاه حضور پیدا نکرده

حالا درخواست اعسار داده تا دیه قسطی شه.
و دادگاه هم این حکم را داده:
دادگاه خواسته خواهان را وارد و ثابت تشخیص داده و مستندا به مواد 6.11،7،8 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب 1393 ،حکم به اعسار خواهان از پرداخت محکوم به(دیه) می و تقسیط ان به صورت ماهیانه درده
قسط مساوی تا استهلاک کامل محکوم به در حق خوانده صادر و اعلام می نماید،ضمنا صدور حکم تقسیط مانع از استیفا حقوق محکوم له از اموالی که بعدا از محکوم علیه بدست می اید نخواهد بود.

حالا من از شما استادان گرامی میخوام منو راهنمایی کنین که مراحل بعدی قراره چه اتفاقی بیوفته
بنده معتقدم وقتی مجرم حتی یک جلسه در دادگاه حضور نیافته و فراری است چرا الان درخواست اعسار دیه را داده؟؟؟

میشه به من بگین مرحله بعدی قراره چی بشه و چجوری میخواد قسطی پرداخت کنه؟چون دادگاه اصلا توی حکم نگفتن میزان قسط یا شرایط چجوری است و چه زمانی به دادگاه جهت اعمال حکم حضور پیدا کنیم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاممحکوم علیه حق استفاده از اعسار را دارد دادگاه محترم با توجه به اینکه ایشان استطاعت مالی ندارد تقاضای اعسار را قبول کرده شما درخواست اجرای حکم را داشته باشید ایشان موظف است مبلغ را بپردازد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
شما 20 روز پس از قطعی شدن رای اعسار میتونید درخواست صدور اجرائیه کنید که محکوم علیه باید ظرف 10 روز مبلغ قط اول رو به شما بپردازه
اگر نپردازه، امکان توقیف اموال-مسدودی حساب و ممنوع الخروجی و جلبش رو دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با درخواست اعسار موافقت کرده و اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار محکوم‌علیه مورد موافقت قرار گرفته است. شما می‌توانید در مهلت مقرر قانونی نسبت به این حکم اعتراض بنمائید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم 100 میلیون به طور قسطی ماهیانه 10 میلیون تعیین شده است از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید و اگر پرداخت نکردند حکم جلب ایشان را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه در رای خود به تمامی سوالات شما پاسخ داده رای را دوباره مطالعه کنید