مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به رأی کمیسیون ماده 100 بدلیل عدم توجه به شکایت همسایه روبرویی از بابت سایه اندازی و مشرف بودن

بنده در شهر پرند ساکن هستم
همسایه روبرویی (قطعه همجوار) که زمین اش در جنوب ساختمان ما قرار دارد، در حدود 5 ماه قبل اقدام به شروع عملیات ساخت و ساز نمود، پس از اجرای سقف اول و آماده سازی برای بتن ریزی سقف دوم، بنده و همسایگان متوجه پیشروی ایشان به میزان 1 متر در جهت طولی به سمت ساختمان شدیم که این امر خارج از ضوابط شهرداری بوده و موجب سایه اندازی و مشرف شدن ملک ایشان به ساختمان ما میشود. با تحریر متن شکایت با امضاء تمامی همسایگان، به شهرداری مراجعه کردیم که در همان روز از ادامه فعالیت ایشان جلوگیری شد. بعد از 3 ماه ایشان شروع به ادامه عملیات ساخت نمودند.
با مراجعه به شهرداری و جویا شدن علت موضوع، دبیر کمیسیون ماده 100 اعلام کردند که کمیسیون صرفاً رأی به پرداخت جریمه برای ایشان صادر نموده اند.
جهت پیگیری شکایت «جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز و رفع مزاحمت به دلیل سایه اندازی و مشرف شدن و به تبع آن کاهش ارزش ساختمان ما» چه اقدامی باید انجام داد و چگونه باید به رأی کمیسیون ماده 100 و اقدام یکطرفه آن که موجب تضییع حقوق شهروندی میگردد، در مراجع ذیصلاح و دیوان عدالت اداری اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت بنمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و