مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه جهت اثبات رباخواری

سلام
در برج 6 پارسال از شخصی 130میلیون پول گرفتم که مقرر گردید 160میلیون یک ماهه برگر دانم و یک فقره چک 320میلیون تومانی دادم و بعد از چند ماه چک رو برگشت زد و یک فقره چک 800میلیونی از من گرفت حالا چک 800میلیونی رو اجرا گزاشته و من هم شکایت خیانت در امانت و ربا انجام دادم.
خواستم ببینم چگونه از طریق استشهادیه میتوانم اثبات بکنم و متن ان چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شهود خود را در مرجع محترم قضایی حاضر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه چک بدهید .
برای اثبات خیانت در امانت باید ثابت کنید که امانت در دست دارنده بوده است.

برای اثبات ربا خواری نیز باید دلیل و یا شاهد داشته باشید که در این صورت می توانید با عنوان رباخواری شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ حقوقی بایستی گفت دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک با اثبات امانی بودن آن را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از لحاظ کیفری بایستی گفت شکایت مربوطه را با شهادت شهود می‌توانید در دادگاه کیفری به مرحله اثبات برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر انست که دیون خود را پرداخت کنید برابر توافق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
بله به شهادت شهود استناد کنید و گواهان خود را به مرجع رسیدگی کننده تعرفه نمایید.