مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

سلام
در خرداد ماه 98 طی ماموریتی که از طرف بسیج داشتم با موتور بودم خودرویی با من تصادف کرد که دچار شکستگی استخوان های 2-3-4 روی پای چپ و پارگی گوشت کتف سمت چپ و جراحت بر روی صورت شدم
پس از پیگیری ها ی مداوم به عنوان معلول حین خدمت معرفی و به کمیسیون بدوی مراجعه کردم که فقط 20 روز استراحت که مدارک پزشکی موجود زمان بیشتری را گواهی میدهد و 12 درصد غرامت تعلق گرفت که مبلغ 5 میلیون تومان که بخش از آن مبالغ دارو هایم را کفاف میدهد دادند. و هنوز هم از پا دست چپم درد میکشیم
آیا میشود شاکی شد که هزینه کمی پرداخت کرده اند ؟
آیا میشود شاکی شد که از کار آیی قبلی افتاده ام و در مجموعه بکارگیری شوم ؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام درود بر بسیجی عزیز اگر در تصادف مقصر نباشید می توانید از طریق شکایت علیه مقصر و طبق نظر پزشکی قانونی دیه خود را بگیرید .