مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نگهداری مواد مخدر ماریجوانا

سلام وقت بخیر .حدود دو هفته پیش درفضای مجازی اقدام برای فروش 1کیلو گل با ایشان قرار گذاشتم ودرحین معامله مامور مواد مخدر بودن ومن رو بعد از بازجویی به بازداشتگاه فرستادن وصبح روز بعد منو به دادگاه بردن وبا فیش حقوقی ازاد شدم هیچ گونه سابقه ندارم واتهام به نگهداری مواد مخدر تو پرونده نوشته .یع لایحه دفاعیه میخوام همراه با استشهادمحل انجام بدم میشه راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به صفحه اول سایت مراجعه نمایید تقاضای لایحه ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه خود را ارسال کنید.
با ای تنظیم لایحه به دفتر وکیل مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق سایت تقاضای تهیه لایحه تخصصی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم لایحه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با هریک از همکاران سایت میتوانید ارتباط برقرار کنید