مشاوره حقوقی رایگان - احضار برای ادای توضیح

سلام بنده دوماه پیش یک خانمی کنارخیابان دست بلندکردش که ماشینم خراب شده کمک کن من ازماشینم پیاده نشدم گفتم استارت بزن و زد و روشن شدشروع کردبه دادوبیدادکه به من دست زدی من فرارکردم با ی ماشینی افتادن دنبالم پلاک برداشتن شکایت کردن صبح من رو مامور اگاهی بردش فرداش رفتیم دادگاه خانم نیومدش قاضی بدون سند یا چیزی ازادم کردش
رای هم امدکه مدرکی نداشته که ثابت کنه
حالامن شکایت کردم از زنه نیومدش دادگاه پرونده من رو رای امده که شاهد نداری بسته میشه باز خانمه امروز شکایت کرده که این درمکان عمومی دست به من زده باید27برم دادگاه ادای توضیح نوشته حالامن چکارکنم 10روزهم وقت دارم اعتراض کنم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. همین که ایشان شکایت اولیه را کرده اگر منع تعقیب صادر شود شما میتونید به عنوان افترا شکایت کنید. در مورد احضاریه هم هر زمان که کسی به عنوان ادای توضیح یا به عنوان مطلع احضار می شود نیاز به سند و وثیقه نیست فقط حضور و ارائه توضیحات است. بعد از آن اگر دادسرا وقوع جرم را تشخیص دهد چند روز بعد دوباره احضار می کند جهت دفاع از اتهام انتسابی اون موقع کفیل یا سند لازم هست هرچند که نهایتاً منع تعقیب صادر کند. در ضمن از یک بابت دو بار نمیتوان شکایت کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکبار شکایت رد شده باشد مجدد نمی تواند شکایت کند.