مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی

دیروز رفتم پاساژ ... گوشی بخرم یه گوشی a20s قیمت گرفتم فروشنده گفت 2.010.000 تومان (با ریجستر و گارانتی 18 ماهه). بعدش گوشیو برد پشت ویترین (از دید ما مشخص نبود) اونجا سیمکارت رو انداخت و گوشی رو اورد بالا بهم داد نگاهش کردم گفتم این گوشی دست دومه کاملا هم مشخص بود، بهش گفتم عوضش کن، یه دونه دیگه اورد خودم پلمپشو باز کردم دادمش به طرف که کارهای ریجستری رو انجام بده، بعد فروشنده گفت کارت بانکی رو بده بکشم. کارت رو بهش دادم 2.400.000 کشیده بود. بهش گفتم مگه نگفتی 2.010.000؟ گفت خب گفتم با ثبت اصلی میخوای تو هم گفتی اره، این پول بابت اونه! گفتم خب میگفتی 400 تومن اختلافه منم می گفتم ثبت اصلی نمیخوام (ثبت اصلی یه چرنده و اصلا همچین چیزی وجود نداره)، ضمن اینکه من گفتم گوشی ریجستر باشه و گارانتی 18 ماهه دیگه هیچی نمیخوام.
بعده کلی جروبحث شروع کرد به فحاشی گفتم اصلا گوشی رو نمیخوام پولمو بده، گفتش نه گوشی رو باز کردی، منم گفتم اشکال نداره یه گوشی از همین برات میارم اینو بر میدارم (طبقه سوم دونه ای 1.050.000 بود، و این به من 1.010.000 گفته بود که 1.400.000 کشید). بعدش میگه نه نمیشه این قانون پاساژ ... !!! گفتم مگه شهر هرته؟ قانون پاساز ... بیخود کرده! خلاصه بعده کلی جروبحث200 تومن از پولو پس گرفتم. ولی اصلا راضی نبودم. و به خدا و قیامت می سپارمشون نون حروم اخر و عاقبت نداره.
با توجه به موارد زیر به فکر پیگیری قانونی نبودم:
اول اینکه اونا سه نفر بودن و اول گفتن 1.010.000 بعدش گفتن کی گفته 1.010.000؟؟؟ ما گفتیم 1.400.000 قسم هم خوردن !!!!
دوم اگه شکایت میکردم دوتا شاهد میخواستم که من نداشتم! در عوض اونا 3 نفر بودن!
سوم اینکه همونجوری که قسم خوردن حرفشونو عوض کردن میگفتن چهارتا فحش هم بهمون دادی یه مشت هم زدی! اون وقت خودم متهم میشدم
این متنو اینجا مینویسم ، امیدوارم جوابشو بدید که:
بعده من افرادی که اینو میبینن نرن پاساژ ... که این بلاها سرشون بیاد!
اگرم کسی خواست بره این پیش بینی ها رو بکنه و بدونه چجور آدمایی اونجان!

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

درست عزیز یقینا تجربه شخصی تلخ شما برای, تمام کاربران عزیز مفید خواهد بود سپاس