مشاوره حقوقی رایگان - میزان افزایش اجاره بها در تمدید قرارداد اجاره

با سلام
ملکی را اجاره نمودم به مدت سه سال و پس از گذشت یک سال صاحب مغازه درخواست افزایش کرایه با توجه به بندی که در قرارداد نوشته بود را کرد و بیش از 50 درصد افزایش داد. امسال پس از گذشت دو سال برای سال سوم درخواست افزایش 200 درصدی را با توجه به افزایش تورم کرده و معیارش گزارش کارشناسی تامین دلیل قرار داده.
با توجه به بند فوق ایا این امکان را دارد که 200 درصد افزایش دهد یا خیر
بند مورد نظر:
"افزایش اجاره بها سالانه طبق محاسبات روز انجام میگردد و طرفین رضایت کامل باید داشته باشند"

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام
خیر بدون توافق شما این امر امکانپذیر نیست و نظریه کارشناس در تامین دلیل الزام آور نیست دادگاه می‌تواند مجددا ارجاع به کارشناس نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قیمت روز ملک افزایش با شرایط مذکور را داشته باشد بله ممکن است