مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو لیزینگی

سلام خودرازطرف لیزینگ توقیف شده ودرپارکینگ هست وکل مدارک ماشین دست کلاه بردارهست که ماشینوول کرده وفرارکرده ومن رفتم کل هزینه لیزینگ روبا خلافی وکلیه خرج ومخارج پرداخت کردم وبرگ ترخیص گرفتم ولی نمیدونم چطورخودروروازپارکینگ دربیارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک لازم جهت اثبات مالکیت خودرو را داشته باشید تا برای ترخیص اقدام کنید