مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از پارک دو خودرو در پارکینگ

با سلام پارکینگ ما دارای ظرفیت دو خودرو هست که مزاحمتی برای سایرین ندارد و طبق گفته سازنده ما می‌توانیم دو تا خودرو پارک کنیم ولی در سند قید نشده ولی ساکنین با ما مخالفت کردند و مانع پارک کردن ما شدند و سد معبر ایجاد کردند آیا قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر استفاده از مشااعات نیاز به رضایت همه ساکنین دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه پارکینگ در سند شما نیامده است نمی‌توانید بدون رضایت تمام ساکنین پاک نمایید