مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تحویل ملک پیش فروش

سلام و وقت بخیر
بنده 5 سال پیش ملکی رو پیش فروش خریداری کردم حدودا سال پیش با پرداخت 300 میلیون اضافه به فروشنده واحد رو تحویل گرفتم که تا امروز هم امتیازات رو نگرفته و قابله سکونت نمیباشد در مبایعه نامه ضرر وزیان تاخیر در تحویل خالی مانده و هیچ مبلغی نوشته نشده است ایا امکان اینکه ضرر و زیان رو طبق تعرفه کارشناسی یا هر چیز دیگری دریافت کرد با توجه به اینکه بیش از 3 سال تاخیر وجود داره وجود دارد ؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در تحویل ملک پیش فروش تحویل ملک پیش فروش تاخیر در تحویل ملک