مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

با سلام
اگر دو واحد دارای پارکینگ مزاحم باشند ، آیا یکی از واحد ها می‌تواند، پارکینگ خودرا به واحدی در آن ساختمان که کلا پارکینگ ندارد اجاره دهد ؟ یعنی اجاره دادن پارکینگ مزاحم قانونی است ‌ ؟ چراکه اگر خود واحد ماشین داشته باشد اوکی ، حالا که ماشین ندارد ،اجاره دادنش قانونی است ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجاره دادن پارکینگ در یک واحد ساختمانی مانع قانونی ندارد