مشاوره حقوقی رایگان - معافیت بخش 5 بند 3

با سلام خسته نباشید منم 5سال پیش بخاطر تتو و جای زخم و خودزنی معاف شدم تا ب حال پیگیر گواهینامه و جواز برای کارم نشدم چون همه میگن نمیشه از مشکلات کار کردن تو شرکت هم بگذریم من الان می خوام ازدواج کنم مشکل خانوادش این ک من معافم خواستم بدونم میش کاری کرد یا نامه یا گواهی یا هر چیزی بگیرم ک ثابت کنم مشکل من بخاطر روی دستم بوده و جوونی اشتباه بوده و خودم سالمم ممنون میشم کمک کنید
جوان های زیادی هستن ک مثل من ایندشون بهم ریخته .مرسی ازشما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان اخذ گواهینامه ممکن است موضوع به کمیسیون ارجاع بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به پزشکان متخصص که مورد ادعای طرف مقابل است مراجعه نمایید