مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس زوجه

سلام من باهمسرم8ساله عقدیم از یک سال پیش می خواستم عروسی کنم که رفته مهریه گذاشته اجرا ونفقه هشت سال ازحق حبس هم استفاده کرده درصورتی که ما رابطه زناشویی داشتیم ولی باکره هم هستند یک بار هم بعد ازرابطه رفته ازمایش حاملگی گرفته چو ن یه کم منی روی واژن ریخته بود شک داشت که حامله بشه ازپرستار پرسیده بود گفته بود باوجود باکره بودن احتمال حاملگی وجود داره ایا بااستعلام از اون ازمایش گاه واثبات این که ازمایش حاملگی گرفته حق حبس از بین میره چون اگه پزشک قانونی بره باکره هس

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دادگاه براساس باکرگی رای صادر میکند وقتی باکره هستند حق حبس ساقط نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد با این حال ارائه کنید حمل بر نظر قضایی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوجه دوشیزه باشد به ایشان نفقه تعلق می‌گیرد با استناد به حق حبس و می‌تواند تا زمانی که مهریه خود را دریافت نکرده است  تمکین ننمایداگر زوج ادعای تمکین دارد می‌بایست درخواست پزشکی قانونی بدهد