مشاوره حقوقی رایگان - حق چاپ ناشر

سلام من کتاب درسی دارم که در یکی از صفحات آن نوشته کلیه حقوق این اثر برای ناشر محفوظ است و هیچ شخص حقیقی یا حقوقی حق چاپ و برداشت تمام یا قسمتی از اثر را به‌صورت چاپ، فتوکپی ،جزوه و حتی دست نویس ندارد و متخلفین به موجب بند 5 از ماده ی 2 قانون حمایت از ناشرین تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند
آیا این متن برای من دانش آموزی که برای این کتاب هزینه کردم یعنی دیگه نمی تونم هیچ یک از این نکات رو برای دوستانم و یا حتی خودم بازنویسی کنم تا نکات را به طور یکجا داشته باشم؟ نمی تونم بعد از کنکورم این نکات را به کسی بدهم که هنوز کنکور نداده ؟ یا به عنوان معلم این نکات در کتاب را که برگزیدم به دانش آموزانم تدریس کنم؟
لطفا میشه حکم قانونی و شرعی با ذکر منبع و بدن ذکر منبع کتاب درسی را بگویید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای شما منعی ندارد
هر ‌گونه استفاده از آثار که غیر انتفاعی باشد و جنبه مالی نداشته باشد منعی ندارد