مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه شاکی متخلف

حدود یک سال قبل طی یک قرارداد مکتوب از یک نفر که خود مامور نیروی انتظامی اداره اماکن بود، مبلغ 70 میلیون تومان برای مدت 3 ماه قرض کردم. این مبلغ را در کنار سرمایه خودم برای خرید و فروش لوازم جانبی موبایل میخواستم. طبق توافق مقرر بود که ماهیانه 10 درصد به عنوان سود به ایشان پرداخت کنم. و یک چک به مبلغ 91 میلیون تومان به تاریخ سررسید 3 ماه به ایشان تحویل دادم. ( 70 م تومان اصل پول به علاوه 21 میلیون سود سه ماهه ).همچنین 91 میلیون تومان سفته بانکی جهت تضمین پرداخت به ایشان تحویل دادم. متاسفانه در کارم شکست خوردم و ایشان هم کاملاً در جریان موضوع بودند.
و ابتدا چک را برگه زده و متعاقباً از من شکایت کردند.
علیرغم اینکه از طریق قانون مسئله را پیگیری کردند، در طی این مدت بدون توجه به روند انجام کار پرونده، با سواستفاده از موقعیت شغلی خودشان، برای من و خانواده ام مزاحمت ایجاد کردند . پیامکهای تهدید آمیز ارسال کردند. به طوریکه من ناچار شدم از ترس آبروریزی در و همسایه متواری شوم. با این حال باز هم مرتباً به خانه مجاور من که صاحبخانه من مراجعه کرده و برای ایشان دردسر ایجاد کردند.
بارها در صدد دسترسی به آدرس خانه پدر من بودند که هیچ ربطی به این ماجرا نداشت.
برادر من شاگرد یک فروشگاه و تعمیرگاه موبایل است، ایشان چندین بار به محل کار برادر من مراجعه کردن و برای ایشان دردسر درست کردند، به عنوان مثال علیرغم اینکه آن فروشگاه جواز کسب داشته با هماهنگی دو نفر از همکاران خود که مامور اداره اماکن بودند، یک دعوتنامه دادن به برادرم که به اتحادیه صنف موبایل مراجعه کنند. و وقتی به آنجا مراجعه کردند جواب درستی نگرفتند و طی تماس تلفنی اتحادیه مربوطه با اداره اماکن در خصوص علت ارسال دعوتنامه، یکی از پرسنل اداره اماکن به اتحادیه صنف موبایل گفته که برادر شاگرد این مغازه به یکی از همکاران ما بدهکار هست و فقط و فقط با این کار قصد داشتند به آدرس خانه شاگرد مغازه ( که برادر من است ) دسترسی پیدا کنند.

با توجه به اینکه ایشان مسیر قانونی را انتخاب کردند و خود مامور قانون بودند، اما منتظر رای دادگاه نمانده و بارها و بارها اعمال خلاف قانون انجام دادند، حالا قصد دارم از ایشان شکایت کنم، لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما می‌توانید به عنوان مزاحمت تهدید و سوء استفاده از مقام دولتی علیه ایشان هم در دادگاه کیفری هم در دادگاه انتظامی طرح شکایت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام مزاحمت،تهدید،سواستفاده ازعنوان شغلی شاکی شوید