مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه و ارش

با سلام
دادگاه مستندا به مواد (559 و 489 و 488 و 462 و 291) از قانون مجازات اسلامی مصوب 92 متهم موصوف را از جنبه خصوصی به پرداخت دو صدم ديه بابت ارش اسيب ....نرم ناشی از بقيه ادوات ارتوپدی و چهارصدم ديه بابت ارش نقص عضوری حرکتی آرنج ناشی از آسيب فوق الذکر و چهارصدم ديه بابت ارش شکستگی استخوان کتف چپ که به طور مطلوب بهبود يافته است ظرف دوسال قمری از تاريخ حادثه در حق مصدوم محکوم می نمايد.

میخاستم بدونم طبق موارد بالا چقدر دیه شامل میشه
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال نرخ دیه به قیمت روز پرداخت (یوم الأدا) محاسبه می گردد و نرخ دیه در هر سال به دلیل افزایش نرخ تورم نوع انتخابی دیه متفاوت است . ضمن اینکه جهت محاسبه و پرداخت دیه می توانید به واحد اجرای احکام کیفری مستقر در دادسرای محل وقوع جرم مراجعه نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پاسخ این سوال در دایره تخصص وکلانیست