مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ زمین فروخته شده

سلام وقت بخیر
مادر من یه تیکه ی زمین با خالم معامله کرده اینجوری که مادرم تکه زمینی که ارزش بیشتری داشته به خالم داده و زمینی که ارزش کمتری داشته رو برداشته ، و صد میلیونم از خالم گرفته .. بابام قولنامه رو نوشته و امضا کردند توی محضرم بهم وکالت دادند
مادر من زمین رو فروخته ،کسی که خریده دور زمین دیوار گذاشته و الان که زمین رو متر کرده متوجه شده متراژ زمین کمتر از چیزیه که خریده این موضوع رو به پدرم گفته ، پدرم میگه من سهم خودمُ از کمبود زمین میدم خاله هم باید سهم خودش رو بده ..
چون متراژ زمین کمتر از چیزی بوده که خالم با مامانم معامله کرده پس باید بدهیش رو بده

ولی خالم قبول نمیکنه !! میگه خودتون قولنامه نوشتید .. ما بهم وکالت دادیم .. شما زمین رو فروختید ... به من ربطی نداره .. !!! من پولی پرداخت نمیکنم !!!

میخواستم ببینم حق با کیه ؟؟ بابای من قولنامه رو نوشته ولی خب متراژ زمین رو هر دو طرف اشتباه حساب کردند !! حالا ما چهل میلیون باید به کسی که خریده بدیم که بیست میلیونش سهم خالست ولی میگه پرداخت نمیکنم .. ربطی به من نداره !!!

میتونه همچین حرفی بزنه ؟؟ حق داره پولی پرداخت نکنه ؟؟

ممنون از پاسخگوییتون ??????

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما به شکل کلی قابل پاسخ دادن نمی‌باشد جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک ضرورت دارد