مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت اتهام سرقت

با سلام شخصی آزمون شکایت سرقت مستوجب تعزیر و کلاهبرداری کرده است در اتهام سرقت منع تعقیب صادر شده ولی در مورد کلاهبرداری پس از اعتراض شاکی جلب به دادرسی صادر شده آیا میتوان در مورد اتهام اول که قرار منع تعقیب صادر شده اعاده حیثیت کنم یا باید صبر کنم تا در مورد اتهام دوم هم دادگاه رای صادر کند؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است اقدام پس از تعیین تکلیف شکایت ایشان صورت گیرد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر قرار منع تعقیب قطعی نیست قابل اعتراض است پس از قطعیت باید شکایت مطرح کنید نیاز نیست منتظر اثبات اتهام دیگر باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که با سوء نیت مبادرت به طرح شکایت کرده باشند �‌توانید اعاده حیثیت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ما چیزی تحت عنوان اعاده حیثیت در قانون نداریم بلکه افترا داریم که معنی درست تری می‌باشد این گونه نیست که هر کس از شخص دیگری شکایت کند و در مرحله آخر جرم اثبات نشود طرف مقابل بتواند افترا مطرح کند بستگی کامل به نوع پرونده و رسیدگی و دلایل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با سوء نیت شکایت کرده باشد بله می توانید.
توجه داشته باشید معمولاً شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد نتیجه‌ای ندارد