مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت انتقال سند ملک

بنده طبق مبایعه نامه واحدی رابه خانم فروختم واز بابت امضاسند یک فقره چک که در متن نوشته شده از بابت امضا سند وبصورت امانت نزد مشاوراملاک وبدون تاریخ
حال پس این خانم رفته چک رااز مشاوراملاک گرفته واز طریق دادگاه حقوقی اقدام نموده در ضمن تاریخ انتقال سند سال99بود ولازماست در مورد عدم انتقال سند مطلبی رامتذکر شوم اولادر متن قراردادبه صورت چاپی نوشته شده در صورت فسخ معامله به دلایل شخصی فسخ کننده مبلغ 200میلیون به طرفه مقابل پرداخت مینماید دوما در مبایعه نامه شرط داوری وجود دارد حال تکلیف چک وشرط موجود چه میشود سوما به داوری نرفته مستقیم به دادگاه مراجعه نموده لطفا جواب دهید ودر صورت امکان شرط فسخ موجود میشود معامله را فسخ نمود متشکرم...

پاسخ ها :

چک بابت انتقال سند ملک شرط داوری فسخ معامله ملک معامله ملک