مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک و رای غیر واقع

سلام واحترام
یک فقره چک بابت انتقال سند آپارتمان خریداری شده به فروشنده داده بودم که هم در مبایعه نامه و هم در متن چک قید شده همزمان با انتقال سند در دفترخانه پرداخت می شود ولی فروشنده در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر نشد و برایش شکایت کردم که در مرحله تجدید نظر است ولی فروشنده این چک را از طریق دادگاهی دیگر اجرا گذاشته و در روز دادگاه به علت تبانی قاضی و خواهان پرونده که همکار هستند هرچه من توضیح دادم که چک بابت انتقال سند بوده و در متن چک و مبایعه نامه ثبت شده و پرونده شکایت من در دادگاهی دیگر در جریان است به صحبت های من توجهی نکرد و قاضی می گفت باید وجه را بپردازی و الان که حکم صادر شده در حکم نوشته شده به علت عدم حضور خوانده (من) و عدم دفاع. محکوم کرده مگر میشود چنین حکمی ؟ من حتی برگه ای که قاضی نوشت را امضا و ذیل آن اعتراض کردم و حالا حکم داده که من حضور نداشته ام سوال؛ آیا فقط می توانم در دادگاه تجدید نظر مجدد شکایت کنم ؟ و دوم اینکه چگونه میتوانم برای قاضی شکایت کنم و این حکم را ابطال کنم؟ سوم اینکه باتوجه به اینکه این چک بابت انجام عملی بوده که هنوز انجام نشده قاضی می تواند رای به محکومیت من بدهد؟ باتشکر

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

اگر رای غیابی است از طریق واخواهی در غیر اینصورت از طریق تجدید نظر خواهی اقدام کنید بهتر هست همان تجدید نظر را انتخاب کنید و دفاعیات را مطرح نمایید