مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اعتیاد همسر برای طلاق

سلام و درود من ی سوال داشتم بنده همسرم اعتیاد داره اعتیادشم ب زندگیمون اسیب میزنه و دست بزن داره و امنیت جانی ندارم تاحالا پزشکی قانونی نرفتم و اصلا حاضر نیس دادگاه بیاد تا الانم هر چی شکایت کردم نیومده چجوری ثابت کنم ک اعتیاد داره و نمیتونم ادامه بدم تا قاضی حکم طلاق بده ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعتیاد جزو موارد طلاق نیست مگر موجب عسرو هرج باشد

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
باید بتونید ثابت کنیداز طریق آزمایش که اعتیاد دارن واعتیادش هم به اساس زندگی خانوادگی شما لطمه زده،،تا بتونید به استاد شرایط که درعقدنامه هست طلاق بگیرید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

باید دادخواست زلاق به استناد اعتیاد زوج طرح نمایید