مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اعتیاد همسر برای طلاق

با سلام و وقت بخیر.
یک ماه بعد از ازدواج مجدد من متوجه اعتیاد همسرم به متادون و شیشه شدم. با هم به روانپزشک مراجعه کردیم و دارو برای او تجویز کرد. چند هفته بعد باز متوجه مصرف او شدم و باز تکرار دکتر و درمان و ... تا این که همین روال ادامه داشت و دکتر او تاکید بر این داشت ک اگر ترک نکنی من به خانومت کمک میکنم که راحت طلاقش رو بگیرد. الان ک ایشون ترک نمیکنند و تفریحی به قول خودش مصرف میکند. من قصد طلاق دارم و دکتر ایشون به من میگوید من نمیتونم اسرار بیمارم رو فاش کنم و من فقط میتونم بگویم افسردگی دارد. در صورتی ک ما برای ترک متادون و شیشه مراجعه کردیم و بار ها از دکتر او خواستم که به کمپ معرفی کند و ایشون کوتاهی کردند و الان نمیدونم اگر دکتر تأیید نکند و با همسرم همکاری کند من چطور میتونم اعتیاد او را ثابت کنم؟ با توجه به این که دائما قرص B2 هم مصرف میکنند.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در صورت طرح دعوی طلاق به درخواست زوجه بدلیل عسر و حرج بدلیل مصرف مواد مخدر صنعتی
ضمن استناد به شهادت شهود استعلام از پرونده پزشکی ‌‌‌‌‌‌‌ زوج به شما در اخذ حکم کمک می نماید .