مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق برای اعتیاد شوهر

سلام. من و شوهرم 7 ماه هست که عقد کردیم و به تازگی در لوازم شخصی اش وسایل استعمال شیشه پیدا کردم. خودش میگه مال دوستش هست و هر آزمایشگاهی برای هر نوع تستی میاد. آیا من میتونم ثابت کنم به دادگاه که شیشه مصرف میکنه و حق طلاق داشته باشم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله اقامه دعوا کنید و برای ازمایش اعتیاد تقاضا کنید از طریق دادگاه انجام شود