مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی

باسلام من خانه با سند که درنگاه وبعد ثبت اسناد شد خریدم نقد و50 ملیون انتقال سند با هردو تخلیه 2 ماه بود بعد سقف پار کینگ کیلو50 ملیون برد وبرای انتقال سند در طرح عقب نشینی وپایان کار 95 داردبدهکار شهرداری است وخانه 30سال وکلنگی ومنفی کرد بود بعداز شکایت وبررسی دادگاه‌ فقط استماع قاضی بخش 3 بار تجدید نظر به نفع من آمد وهیچ حال رئیس دادگاه از نوارهای ناممکنی فسخ معامله رسمی ودادخواست مبنی بر تنفيذ فسخ معامله پله اول کارشناس شهرداری حکم قضایی کافی حالا فرجام خواهی راهنمایی کنید لطفن تداومی باتشکر منتظرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگو دارد تماس بگییرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات قرارداد است